Tuesday, November 25, 2008

..masa berlalu pergi..

akhirnya..berakhirlah lagi sebuah lagi epilog dalam perjalanan hidupku..
semester July 08 telah berlalu..banyak suka duka pahit dan manis ditempuh sepanjang semester..
atleast aku rasa happy sangat...coz i have wonderful friends..lovely family and yang banyak layan kepala otak aku yang tak brapa betul nih...housemate tersayang...
thanks apek ijoy shahril madnor n mirul...you guys are totally rock man...

macam biasa..setiap kali start semester baru...ape yang penting~
azam kita...tapi masalahnya..samada aku ni dapat tak fullfill semua yang aku nak...hahaha...
agak susah disitu...tapi..kalo diikutkan..result sem ni aa yang nak digunakan tuk apply intern nant..
sama2 la berdoa agar result aku ok nant...
sem ni...banyak yang aku rasa berbeza...sangat2 merindui suasana kembara yang dulu..
dahla kehilangan rumate...hmm..sepi bilik aku selama satu sem..takpe2..pasrah2..
selalu lepak bersama..wat kerja gila bersama..menggunung bersama...
tapi sem ni..agak limit skit..maybe dengan time constraint kot..maklumla..puasa lagi kan..

nak cita pasal puasa...dak2 rumah aku..memang klakar bab2 time bulan puasa ni..
rekod kot..selama sebulan puasa...dak2 umah aku tak penah miss sahur..haha...
tapi bertahan sampai bukak puasa tu..tak tahu la plak kan...hahahahhahaha
gelak jahat..wat yang terasa...hehe...gurau2 aja..
rindu beb...sama2 masak time nak bersahur...(tapi selalunya aku ngan apek je)
pastu time makan...pergh..laju je semua datang...layan2...

aktiviti gunung tuk sem ni..just satu..tu pun g Bujang Melaka...
not bad aa..best gak trip tu...layan je trek dia...rindu nak trekking ngan matno ngan amir..haha..
pas bulan puasa...dalam 2 or 3 minggu da study week...
study week yang paling mencabar sepanjang kat utp nih..
ade test assgnmnt project presentation time study week...gilo2..
jadual final lak memang leh membunuh otak..takde gap langsung..penat otak seh..

tapi sem ni...walaupun diakhiri dengan BBQ Meche Jan06...
ade kesedihan disebalik tu...
perpisahan antara kitaorang ngan A'os...
A'os...groupmate aku tuk mane2 assignment or project...
huu...my friend...may u always success...
nant da balik dari UK tu..jangan la lupa melawat kitaorang semua...
u will always be in my memory A'os...
okla..tatau nak tulis ape da...
nak kena tido...nant nak drive balik umah lagi...

HAPPY HOLIDAY kawan2...maaf kalau ada salah silap...

2 comments:

jurassicr3w said...

jgn sedey tom
aku pun sedey gak woo
huhu~

i'M yORkE said...

PERKATAAN 'KEMBARA' MENGINGATKANKU SESUATU TENTANGMU..BEG AKU MANE WEYH?..HAHAHA~